Verslag van de wedstrijd Brasil’77 – ZVV Eindhoven

Brasil’77 verliest slag om de extra punten.

 

Brasil’77 begon aan de wedstrijd met de gedachte we gaan ZVV Eindhoven kloppen. Maar het liep even anders. Het was ZVV Eindhoven die na 10 minuten de 1-0 liet aantekenen. Maar 4 minuten later was het weer gelijk 1-1, door een fabelachtige goal van Jaël Krosse, een prachtige lob over de keeper. Maar ZVV Eindhoven bleef de betere ploeg en wist in korte tijd door 3 goals de stand op 1-4 te zetten. Met nog 1 minuut op de klok wist Bertroy Navis uit een voorzet van Ron Prinsen de stand op 2-4 te brengen. En toen was het de beurt aan de scheidsrechter die zeker niet zijn beste wedstrijd floot hij gaf een onterechte strafschop aan ZVV Eindhoven die 2x genomen diende te worden 2-5 en met deze stand werd dan ook de rust behaald.

De 2e helft begon Brasil’77 furieus met erg hoge druk waar ZVV Eindhoven het moeilijk mee had. En dit leidde de 3e goal in de 2e minuut van Brasil’77 gescoord uit een voorzet van Alexander Tempels naar Ron Prinsen die deze kans dan ook koelbloedig afmaakte 3-5. En Brasil’77 ging door waar ze de 2e helft mee begonnen waren. 5 minuten later was het Roel Gebbinck die een snoeihard schot op goal gaf, die door de keeper in eerste instantie gestopt werd, maar niet de schuiver van Alexander Tempels 4-5. En in plaats van dat Brasil’77 nu doorging lieten ze het er 5 minuten aardig bij zitten en werd het 4-8 voor ZVV Eindhoven. Het leek na die 5 minuten of Brasil’77 de klok had horen luiden en ze werden weer wakker met nog 4 minuten op de klok was het Jeffrey Megens die de 5-8 liet aantekenen. En een minuut later was het Roel Gebbinck die de 6-8 wist te scoren uit een 10-meter bal. met nog 10 seconden op de klok wist ZVV Eindhoven nogmaals te scoren 6-9. En in de laatste seconde was het Alexander Tempels die de eindstand op het bord wist te zetten 7-9. Zo was het toch nog een leuke pot voetbal geworden tussen 2 totaal verschillende ploegen ZVV Eindhoven getraind op zaalvoetbal en Brasil’77 gebaseerd op veldvoetbal. Dus wist het zaalvoetbal te winnen van het veldvoetbal. Volgende week de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Groene Ster 2. Deze partij zal gewonnen moeten worden om volgend jaar nogmaals in de 1e divisie uit te kunnen komen.

Team: Marco Olthuis, Pim Olthuis, Ron Prinsen(1x), Jeffrey Megens(1x), Bertroy Navis(1x), Jaël Krosse(1x) Alexander Tempels(2x), Roel Gebbinck(1x), Niels Schweckhorst, Hidde Vinkenvleugel Coach Paul WeijersSocial Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com