Onderlinge strijd Brasil  gewonnen door Brasil 4

De onderlinge strijd in de competitie tussen Brasil 4 en Brasil 3 is overtuigend met 5-0 door Brasil 4 gewonnen. Voor Brasil 4 was het belangrijk om de 3 punten te pakken ivm de strijd om het kampioenschap.

Brasil 3 speelde om het onderonsje en de eer, duidelijk was ook dat Brasil 3 niets cadeau wilde geven en het onderonsje met een gedegen strijdplan van start ging. Brasil 4 was zich hier van bewust en speelde met verzorgt en taak gericht voetbal de tegenstander toch uit elkaar waar door ze vrij eenvoudig overeind bleven een terechte overwinning naar zich toe trokken.

Vrijdag 10 mei staan de volgende wedstrijden op het programma waarin Brasil 3 Brasil 4 zomaar kan helpen om zich van het kampioenschap te verzekeren.
Brasil 3 moet dan winnen bij Gonemo 3  die tweede op de ranglijst staan, en wint Brasil 4 dan in de thuiswedstrijd tegen AZSV 2 dan is het kampioenschap binnen.

Wij hopen op veel support bij de aanstaande wedstrijden voor Brasil 4 om het aanstaande kampioenschap samen met onze supporters  te vieren. (gratis entree) Hieronder een schema van de aankomende wedstrijden met mogelijke kampioenschap van Brasil 4.

Ranglijst met nog 4 wedstrijden te spelen:
1ste Brasil 4 met 49 punten uit 20 wedstrijden.
2de  Gonemo 3 met 42 punten uit 20 wedstrijden.

10 mei speelronde 21:
Gonemo 3 – Brasil 3  sporthal Winterswijk 19.30u
Brasil 4 – AZSV 2 sporthal de Paasberg 20.00u

Bij winst van Brasil 3 en Brasil 4 is Brasil 4 kampioen, mocht dit niet het geval zijn kan Brasil 4 het kampioenschap op 24 mei op eigen kracht behalen. Dit zal dan op 24 mei thuis moeten gebeuren om 20.00u zijn tegen WZV 3 uit Winterswijk.