Brasil’77 blijft maar winnen

Vrijdag 27-1-2017 stond de wedstrijd tegen het technisch vaardige SK Turkuaz op het programma. Het zou best wel eens een inmaakpartij kunnen worden. Maar dat werd het uiteindelijk niet. De scherpte bij Brasil’77 ontbrak en het werd een van slechtse wedstrijden van Brasil’77. Daarbij een tegenstander die alleen kwam om maar met zo weinig mogelijk tegendoelpunten naar huis te gaan. De eerste helft ging nog wel er werden mooie aanvallen opgezet maar de laatste tik bleef vaak uit. Maar na 10 minuten was het eindelijk raak uit een mooi driehoekje tussen Chiel Terhorst en Ron Prinsen en Alex Tempels wist de laatste de bal in het net te krijgen
1-0. De wedstrijd kabbelde rustig door met nog een schot tegen de paal van Jeffrey Megens leek het erop dat de ruststand 1-0 zou worden. Totdat Alex Tempels vlak voor de cirkel gevloerd werd De scheids gaf een vrije-trap. De bal werd zorgvuldig klaar gelegd door Chiel Terhorst en verdween als een streep in het doel 2-0. Met deze stand werd ook de rust gehaald.
De spelers werden in de rust met een hartig woordje van de coach Paul Weijers toegesproken onder het toeziend oog van de vele toeschouwers.
De tweede helft begon zoals de eerste helft geëindigd was. Een zwaar verdedigend SK Turkuaz. die geen enkele poging ondernam om ook maar te proberen om iets aan de stand te doen. Tot de10e minuut toen Ron Prinsen na een mooie aanval met Roel Wilbrink de aanval afrondde met een doelpunt. 3-0. De wedstrijd was gespeeld Hoewel niemand daar aan twijfelde die avond. Maar SK Turkuaz wist in een van hun weinige counters toch de 3-1 op het bord te krijgen. Daarna volgde er een rommelige periode waarin er in 2 minuten 4 opgelegde kansen voor Brasil’77 kwamen maar helaas werd er niet één benut. Totdat Jeffrey Megens 5 minuten voor tijd met een prachtige solo de stand op 4-1 bracht. Zo zou een slechte wedstrijd toch nog redelijk simpel gewonnen worden. Maar een minuut voor het einde wist SK Turkuaz na geklungel achterin de eindstand van 4-2 op het scorebord te toveren. Conclusie: De titel kandidaat wint ondanks slecht spel de dertiende wedstrijd en staat op dit moment 11 punten voor op nummer 2 die echter nog een wedstrijd minder gespeeld hebben. Op 10 februari staat er een heel moeilijke uitwedstrijd tegen Madereros CF op het programma. Dit zal zeker niet zo’n simpele pot worden maar bij winst lijkt het bijna onmogelijk om de titel in de topklasse te ontlopen.

Team: Marco Olthuis, Pim Olthuis, Roel Wilbrink, Jeffrey Megens, Roel Gebbinck, Alex Tempels, Chiel Terhorst, Ron Prinsen en coach Paul Weijers

 Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com