Wedstrijd nummer 3

Na enkele weken rust beginnen we met de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo Futsal op 21-10-2022 om 20.30 in “De Paqasberg”

Heracles Almelo Futsal de concurrent van het afgelopen jaar. Tweemaal een nederlaag, maar thuis werd er met 3-2 verloren. Dit was net als nu ook in het begin van de competitie. Misschien weet Brasil er deze avond wel een overwinning uit te halen. Maar het is wel een grote vraag. Maar een overwinning is wel belangrijk gezien de huige stand Brasil op plek 6 en Heracles Almelo Futsal op plek 3. Heracles Almelo Futsal won de afgelopen weken echter wel met 8-3 van SC Olympic/JobZo 1 en speelde afgelopen week tegen LZV/Kuypers (uitslag 11-3), en dit voor de belangrijke wedstrijd Brasil – Heracles Almelo Futsal.

Brasil staat na twee wedstrijden op plek 6 van de competitie maar bij winst aankomende week tegen Heracles Almelo Futsal gaan ze de tegenstander weer voorbij. We verwachten dan ook een leuke partij in De Paasberg. Maar bij een nederlaag wordt het spannend, dat zal niet direct in de stand zichtbaar zijn, maar met de volgende wedstrijd in en tegen zvv Ede de verwachte kampioen van dit seizoen wordt het moeilijk om nog langer bovenin mee te draaien. Dus wensen we de Spelers maar weer veel succes.

Berichten