Sponsoren bedankt

Wij willen gaarne de sponsoren die Brasil’77 een warm hard toedragen bedanken. Omdat zij het zijn die het mogelijk maken dat Brasil’77, dit jaar na het kampioenschap in de Topklasse, in de eerste divisie kan spelen. Zonder hun was dit zeker niet mogelijk geweest.

Daarbij denken we aan: AV-Ondernemers uit Arnhem nieuw dit jaar, Garage Ten Have uit Silvolde die reeds 7 jaar tot de vaste kern van sponsoren behoort , Cafe ’t Centrum ook uit Silvolde die al sinds de opmars van Brasil’77 vanaf de 4e klasse (vanaf jaar 2000) naar de eerste divisie tot de vaste sponsors behoort en een anonieme sponsor die niet bij naam genoemd wil worden. Zij zijn het die bijdragen in de hoge kosten die de eerste divisie met zich meebrengen.

En natuurlijk ook de sponsoren die het tweede en het derde team van shirts voorzien cafe ’t Molentje en Ultech Carcleaning Center en natuurlijk ook de adverteerders Frank’s Barbershop, Paul Klompberg AssurantiĆ«n, Mijnen Media, Welkoop, Te Pas automaterialen, Gebr. Jordens sierhekwerken en drukwerkregelaars.nl die middels een advertentie op onze site een mooie bijdrage leveren om alles betaalbaar te houden.Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com