EEN AFSCHEID ZONDER VERTREK

Hij zit in het DNA van Brasil ondanks dat hij nooit een doelpunt heeft gescoord, de paal heeft geraakt of de keeper van de tegenpartij omspeeld.
Iedereen die hem kent en hier leest dat Theo Breuer is overleden kan, met een glimlach op het gezicht, wel een verhaal over hem opnoemen. Het zijn er teveel om op te noemen.

Een prachtige kerel. In de kantine van Sporthal de Paasberg werd hij in die befaamde beginjaren van Brasil een onmisbaar figuur. Of het voor een pleister was, een bitterbal, een fles bier of de sleutel van de scheidsrechterskleedkamer.

Laat op de meestal vrijdagavond, op de fiets richting Silvolde, richting huis, namen we zijn verhalen mee. Hoe sterk en zwaar ze ook waren.
Zelfs bij een nederlaag wist hij de moed er weer in te pompen met een schaal bitterballen of een mop die van ouderdom in een hoek lag.

Theo Breuer. Hij is er niet meer, doch al die prachtige dingen die we samen met hem mochten meemaken blijven. Die zijn niet weg te branden uit de vereniging.

Wij wensen de familie veel sterkte en kunnen slechts zeggen “ Hij zal niet worden vergeten” Dat kan niet.Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com