Brasil Samba

Vanaf januari 2015 op brasiltango.nl

Tijd en muziek. Liefhebbers en klokkijkers. Wij stammen uit de tijd dat Jimi Hendrix zijn gitaar met de tanden bespeelde, Keith Moon de drums aan gort mepte en wat later Johnnie Rotten die met zijn Sex Pistols het hele instrumentarium en de zaal klein hakte. Mooi was het niet maar wel eens wat anders dan Guus Meeuwis die de ING toezong. Echte muziekfans hebben de hut volstaan met prachtige nummers en die willen ze delen ook. Missionarissen in de dop. Om hun een kans te geven brengen we elke maand een muziektip uit de oude of nieuwe doos. Stan zijn tip met stip en ik mijn ojee meneer wat een gejammer.

Iedereen, zelfs de papegaai mag er naar luisteren, vloeken, kritiseren, overgeven, whatever.

Maar …………….Meedoen mag ook. Iedereen kan een nummer insturen waar we allemaal nodig kennis van moeten nemen. “Het liep storm” zei de dominee tegen de weervrouw die in opperste verbazing naar de wolkeloze hemel staarde. Een wonder……..

Natuurlijk, u kent ons, zitten er haken en ogen aan. Jazeker. Om de storm binnen de dijken te houden en het gezellige Hollandse meedeinrefrein te ontwijken plaatsen we alleen nummers die of Stan of ik aanvaardbaar vinden. “Sorry Johan, ik maak het wel ergens anders met je goed!”

Kortom, dat is klassenjustitie. Precies. Iedereen die daar zo over denkt is van harte welkom op de discussieavond die we organiseren om alle protest in de kiem te smoren.

 

Wat is ons uitgangspunt. Geen stofzuigermuzak of The best of Jan en Alleman. Zowel Stan als ik zijn altijd op zoek naar iets nieuws. Niet stilstaan, blijven bewegen en luisteren naar elkaars tips. Hij noch ik hoeven het prachtig te vinden. Alhoewel, een hiphoprap van zeven getatoeƫerde oren en een filmpje met 77 maagden niet zo onze smaak zijn.

Daarom de Brasilsamba. We zijn benieuwd of er iemand zich durft te bewegen. stuur jouw tip in en kijk hiervoor op op de site Brasiltango.nlSocial Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com