Brasil gaat landelijk

5 september is het weer zo laat. Brasil start op deze datum met een bekerwedstrijd tegen
hoofdklasser Hoekje/Toyota Oldenzaal. Een oude bekende. Nog vorig seizoen schakelde Brasil de oldenzalers uit door in de nacompetitie met 6-5 te winnen. Daarom is het vertrouwen groot voor de komende hernieuwde kennismaking. Een horde die moeilijk is, maar niet onoverkomelijk. Drie keer in de afgelopen vijf bekercompetities wist Brasil beslag te leggen op de beker. De prijzenkast is redelijk vol, doch een beker kan er altijd wel bij. Wie weet. De kansen zijn er.

Op 12 september begint de reguliere competitie. Na het behalen van de titel in de eerste klasse is Brasil, kwam Brasil na vijftien jaar, weer terug op het landelijk hoofdklasseniveau. In het verleden werden daar al vele successen behaald. Echter, de successen van weleer vormen geen garantie voor de toekomst zeggen ze dan in de verzekeringswereld. Of dat ook in het komende seizoen in de Topklasse voor Brasil gaat gelden gaan we meemaken. De winst van de nacompetitie heeft voor veel vertrouwen in eigen kunnen gezorgd. Oldenzaal, ASVD Dronten werden al eens aan de zegekar gehangen en ook de finale van de laatste nacompetitie is niet vergeten. Op neutraal terrein in Arnhem werd WSV uit Apeldoorn in de finale met lege handen naar huis gestuurd. Makkelijk ging dat niet. Pas in de allerlaatste minuut wist Ron Prinsen de gelijkmaker achter de doelman te schuiven. 2-2. Waardoor er een verlengingnodig was. Of WSV de schok niet meer te bovenkwam of Brasil alle remmen losgooide is geschiedenis. Met een 5-3 nederlaag gingen de apeldoorners terug naar huis terwijl Brasil de feestkleding uit de mottenballen kon halen. Eindelijk op het bijna hoogste niveau. De promotie naar de landelijke topklasse was een feit. Eindelijk aangekomen op de juiste plek is het uiteraard zaak er ook te blijven kamperen. Het zou ook heel mooi zijn als veel toeschouwers de daden van Brasil kwamen toeschouwen met eigen ogen. Voor het geld hoeft u het niet te laten. Entree is gratis, daarmee is de eerste winst al binnen.
Ons wedstrijdschema is te bekijken op onze website www.brasil77.nl

12 september rekenen we op u. Regen, storm of onweer in de sporthal is het droog en tijd voor veel spanning. WSV de mede finalist van de afgelopen competitie is opnieuw de tegenstander. Door afzegging van een ander team zijn ze zo, bijna op kousenvoeten, de topklasse binnen geschoven. We zijn benieuwd of ze zich deze keer ook de kaas van het brood laten eten. Kom kijken. Bakkers zijn natuurlijk ook welkom.Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com