Brasil ’77 genomineerd voor de sportpromotieprijs 2015

sportkampioenen-en-sportpromotieprijs-pagina-1_verkleindOp 4 januari 2016 vindt de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oude IJsselstreek plaats. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt er extra aandacht besteed aan sportend Oude IJsselstreek.
Naast de kampioenen zijn er veel initiatieven van individuen, groepen of verenigingen die direct of indirect een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de sport in de gemeente Oude IJsselstreek.

Aan het meest bijzondere initiatief reiken wij graag de sportpromotieprijs uit.

Nominatie

Uw vereniging/organisatie is genomineerd voor de sportpromotieprijs 2015 van de gemeente Oude IJsselstreek. Wij nodigen u van harte uit om maandag 4 januari om 20.00 uur aanwezig te zijn bij de uitreiking van de sportpromotieprijs 2015 in het Buurtschapshuis in Sinderen, Sinderenseweg 110, 7065 BM Sinderen. De genomineerden van de sportpromotieprijs worden verwacht in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Deze ruimte zit bij binnenkomst meteen aan de linkerkant. 

Programma

De sportpromotieprijs wordt aansluitend aan de huldiging van de sportkampioenen uitgereikt door de Sportraad van de gemeente Oude IJsselstreek.  Wethouder Bert Kuster zal de genomineerden aankondigen. Het is de bedoeling dat één afgevaardigde van uw vereniging samen met de anderen genomineerden, vanuit de voor de sporters ingerichte ruimte, gezamenlijk naar het podium  komen.

 Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com